Älykoti ja älyvalaistus

Tervetuloa Sähkö-Jaape Oy:n älykkäiden sähköratkaisujen maailmaan, missä
kodin sähköistyksessä yhdistyvät huippuosaaminen ja moderni teknologia!

Tervetuloa Sähkö-Jaape Oy:n älykkäiden sähköratkaisujen maailmaan, missä
kodin sähköistyksessä yhdistyvät huippuosaaminen ja moderni teknologia!

Älykotiratkaisut, jotka tekevät arjestasi sujuvampaa:

Olemme ylpeitä osaamisestamme Wiser, Shelly, Casambi, Hue ja Emporia Energy -älykotijärjestelmien parissa.
Moderni koti on älytalo, ja me Sähkö-Jaapella tuomme sen mahdollisuudet sinun kotiisi avaimet käteen -periaatteella.

Kuvittele hetki kotisi täydellistä sähköistystä – älykkäitä ratkaisuja, jotka tekevät arjestasi sujuvampaa ja energiatehokkaampaa.
Sähkö-Jaape Oy tarjoaa juuri tätä: älykkäitä ja luotettavia sähköasennuksia, jotka tekevät kodistasi modernin mestariteoksen.

Mitä älykoti voi tarjota sinulle:

Elämys ja turvallisuus
Säätele energiankulutusta, valaistusta, lämmitystä ja turvajärjestelmiä kännykälläsi. Aloita päiväsi haluamallasi tavalla, ja luo kotiisi turvallinen ja elämyksellinen ympäristö
Räätälöity automaatio:
Kutsumme kotiasi älykodiksi, missä kaikki sähkö- ja av-laitteet toimivat yhdellä napin painalluksella. Tarjoamme räätälöidyt älyratkaisut, jotka vastaavat tarpeisiisi.
Elämys ja turvallisuus
Säätele energiankulutusta, valaistusta, lämmitystä ja turvajärjestelmiä kännykälläsi. Aloita päiväsi haluamallasi tavalla, ja luo kotiisi turvallinen ja elämyksellinen ympäristö
Räätälöity automaatio:
Kutsumme kotiasi älykodiksi, missä kaikki sähkö- ja av-laitteet toimivat yhdellä napin painalluksella. Tarjoamme räätälöidyt älyratkaisut, jotka vastaavat tarpeisiisi.

Miksi valita älykotiratkaisumme:

Yksilöllinen suunnittelu:

Kartoitamme tarpeesi ja toiveesi budjetti huomioiden, ja luomme alustavan suunnitelman sekä budjettilaskelman.

Kokonaisvaltainen palvelu:

Saat suunnittelun, laitteet, asennuksen ja ohjelmoinnin käyttövalmiina pakettina. Me hoidamme kaiken avaimet käteen.

Säästöt ja energiatehokkuus:

Tarkkaile energiankulutustasi laitekohtaisesti, optimoi sähkön käyttöäsi ja luo automaattitoimintoja.
Älykotijärjestelmämme auttavat sinua tekemään fiksuja valintoja ja säästämään energiaa.

Valaistuksen tunnelma:

Luo kodissasi ihanteellinen ja tilanteeseen sopiva valaistus. Voit valita valmiiksi suunnitellut valaistustilanteet ja luoda oikean tunnelman yhdellä napin painalluksella.

Turvallisuus loman aikana:

Valvontakamerat ja älykkäät hälytysjärjestelmät pitävät kodin turvassa. Saat reaaliaikaiset kuvat ja hälytykset puhelimeesi missä ikinä oletkin.

Viihde osana arkea:

Tuomme laadukkaat AV-laitteet osaksi sisustusta, ilman johtosotkua. Koko perhe voi käyttää järjestelmää helposti yhdellä sovelluksella.

Älyvalaistus:

Tervetuloa Sähkö-Jaape Oy:n älykkään valaistuksen maailmaan, missä yhdistyvät tinkimätön ammattitaito, laadukkaat toteutukset ja huipputeknologia!

Miksi valita Sähkö-Jaape älyvalaistukseen?

1. Markkinoiden laadukkaimmat toteutukset: Osaamme luoda älyvalaistuksia, jotka nostavat kotisi tunnelmaa ja tarjoavat helppoutta ja viihtyisyyttä.
Tavoitteenamme on saavuttaa korkeatasoinen lopputulos, ja tekninen osaamisemme on ehdottomasi Suomen huipputasoa.
2. Kattava ja kokonaisvaltainen palvelu: Tarjoamme avaimet käteen -palvelun, joka varmistaa sinulle huolettoman ja toimivan älyvalaistuksen. Meidän kanssamme voit unohtaa erilliset valaisimet ja valokatkaisijoiden sokkelot – älyvalaistuksemme yhdistää kaikki kodin valot ja tekee niistä automaattisesti mukautuvia elämäsi mukaan.

Älyvalaistuksen monipuoliset mahdollisuudet:
1. Tunnelmaan sopiva valaistus: Luo kotiisi juuri tilanteeseen sopiva tunnelma älykkään valaistuksen avulla. Valitse sovelluksesta yhdellä painalluksella oikea valaistuselämys, oli kyseessä sitten elokuvaillan loiste, romanttinen illallistunnelma
tai tunnelmallinen hetki viltin alla.
2. Mukautuu tarpeisiisi: Älykoti saadaan toimimaan juuri siten kuin haluat, oli kyseessä sitten led-nauhat, laKa- ja seinävalaisimet tai spotti- ja design-valot. Me huolehdimme siitä, että voit ohjailla kaikkia valoja yhdellä käyttöliittymällä helposti
ja kätevästi.
3. Turvallisuutta valaistuksella: Älyvalaistuksen avulla voimme tehostaa kotisi turvallisuutta. Murtohälytys voi käynnistää kirkkaat valot hämäränä aikana, ja palohälytys voi automaattsesti käynnistää valaistuksen.

Sähkö-Jaape ammattilaisena älyvalaistuksen parissa:
1. Suomen toimivimmat älykodit: Olemme ylpeitä siitä, että olemme toteuttaneet Suomen toimivimmat älykodit. Takaamme, että älyvalaistuksesi on laadukas ja toimiva kokonaisuus.
2. Laadukkaat ja yhteensopivat laitteet: Käytämme älyvalaistuksen ohjauksessa tunnettuja ja laadukkaita ohjausjärjestelmiä. Meiltä saat yhteensopivat ja laadukkaat laitteet, siistin asennuksen sekä huippuluokan ohjelmoinnin.
3. Uudiskohteen sähkö- ja valaistussuunnitelmat: Tarjoamme myös uudiskohteen sähkö- ja valaistussuunnitelmat, jotta älyvalaistus sulautuu saumattomasti osaksi kotisi designia.

Valitse Sähkö-Jaape älykkään valaistuksen asiantuntijaksi, ja valaise kotisi ammattitaidolla ja tyylillä! Pyydä meidät kartoituskäynnille, niin näet, miten älykäs valaistus voi tehdä kodistasi entistäkin viihtyisämmän.

Elä älykkäässä kodissa ja nauti elämästäsi! Ota yhteyttä ja kutsu asiantuntijamme kotiisi.

Tutustu tästä helposti lisää tuotteisiin ja järjestelmä sisältöihin.

Wiser: https://shop.se.com/fi/fi/alykoti/alykoti
Shelly: https://www.shelly.com/en-fi
Casambi: https://casambi.com/
Hue: https://www.philips-hue.com/fi-fi
Emporia Energy: https://www.emporiaenergy.com/