Sähköauton latauspiste kotiin

Lataa sähköautosi turvallisesti ja tehokkaasti kotona Sähkö-Jaape Oy:n avulla!

Tiedämme, että oikean sähköauton kotilatausaseman valinta voi olla haasteellista, erityisesti ensikertalaisille sähköautoilijoille. Sähköautoilu on kiehtova mutta
vaativa muutos perinteiseen autoiluun, ja me Sähkö-Jaape Oy:ssä olemme täällä auttamassa sinua tekemään oikean valinnan.

Miksi valita Sähkö-Jaape Oy?

Sähköalan asiantuntijoina tiedämme, että jokainen kodin sähköliittymä on erilainen, ja siksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja juuri sinun tarpeisiisi. Meillä on laaja valikoima sähköauton latausasemia ja -pisteitä, ja osaamisemme takaa sen, että saat kotiisi juuri tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Sähköautot – Latausasemat – Sähköauto lataaminen

Valitse oikea latausasema tarpeidesi mukaan:

Schukolataus (hidaslataus):

Aloittelijoille sopiva vaihtoehto, mutta me opastamme sinut valitsemaan parhaan ratkaisun myös pidemmän tähtäimen tarpeisiin.

Voimavirtalataus (CEE):

Turvallinen ja tehokas vaihtoehto, joka mahdollistaa korkeamman lataustehon. Asiantuntijamme varmistavat, että kaikki on kunnossa ennen käyttöä.

Kiinteä latausasema:

Suosittelemme tätä vaihtoehtoa turvallisuuden ja tehokkuuden vuoksi. Tarjoamme jopa 22 kW:n lataustehoa, älyominaisuuksia ja huippuluokan käyttäjäkokemuksen.

Sähkö-Jaape Oy:n etuja kotilataajalle:

Turvallisuus:

Älä ota turhaa riskiä. Kiinteä latausasema on turvallinen vaihtoehto, kun vertaat sitä kodin tavalliseen pistorasiaan.

Latausteho:

Saat enemmän irti jokaisesta lataustunnista. Kiinteällä 11 kW:n latausasemalla saat akun täyteen jopa 60-100 km kahdessa tunnissa.

Käytettävyys:

Helppo ja kätevä käyttää. Ei enää jatkuvaa laturin pakkaamista ja purkamista – kiinteä latausasema tekee lataamisesta vaivatonta.

Kuinka tehokas latausasema voidaan asentaa kotiin?

Olemme täällä auttamassa sinua valitsemaan oikean latausaseman kodillesi. Sähkö-Jaape Oy:ssä ymmärrämme sähköliittymien monimutkaisuuden, ja asiantuntijamme varmistavat, että saat juuri oikean määrän lataustehoa kotiisi.

Jos haluat turvallisen, tehokkaan ja kätevän tavan ladata sähköautoasi kotona, valitse Sähkö-Jaape Oy.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, ja anna meidän tehdä sähköautoilustasi entistä helpompaa ja nautinnollisempaa!