Sähkö Jaape – Historia – Takuut

Sähkö-Jaape Oy:n juuret yltävät 1987 vuodelle jolloin Sähkö-Jaape Oy heräsi ensimmäistä kertaa eloon. Perustaja oli Jaape Heikkinen jolle urheilu ja perhe olivat suurimmat asiat maailmassa. Sähkö-Jaape:n nykyinen toimitusjohtaja Benjamin Heikkinen otti yritysvastuun Sähkö-Jaapesta 2013 vuonna. Benjamin Heikkinen on vaalinut samoja arvoja kuin Jaape ja lupautunut säilyttämään nämä seuraaville sukupolville saakka.

Sähkö-Jaape Oy on tällä hetkellä kolmannen sukupolven sähköurakointiin keskittynyt yritys.
Jaape Heikkinen > Jari Heikkinen > Benjamin Heikkinen > Tulevaisuus

Perhe on yksi suurin arvomaailmamme kulma kivistä. Tämä ajatus on innoittanut yrityksen rakentamisen ja kehittämisen samaksi kuin perheen kasvatus. Toinen kulma kivi on luottamus. Hyvin yksinkertaisesti sanottuna jos jotain luvataan niin siitä on pidettävä kiinni. Sähkö-Jaape Oy on pystynyt koko pitkän historiansa täyttämään lupauksensa.

Luottamus:
-Pidämme kiinni sovitusta asioista
-Aikataulut
-Takuut
-Sähkötöille on aina 2 vuoden takuu jos muuta ei ole erikseen sovittu.
-Tuotteilla voi olla takuut jopa 2-30 vuoteen. Sähkö-Jaape:n pitkän historian ansiosta olemme myös pystynyt auttamaan asiakkaita myös pidempien takuu asioiden kanssa.
-Joillekkin tuotteille on saatavilla myös Stull takuu joka 5vuotta. Tämä takuu kattaa tuotteet ja myös työn kyseisen tuotteen korjaamiselle.