Instrumentointi ja automaatio

SÄHKÖ-, INSTRUMENTOINTI- JA AUTOMAATIOASENNUS

Tulevaisuuden teollisuuden ytimessä seisoo Sähkö-Jaape Oy, sähkö-, instrumentointi- ja automaatioasennuksissa. Meidän vankka kokemuksemme ja huippuluokan referenssimme, kuten Huberin maalipurkkitehdas, Fortumin automatisoidut tynnyriratalinjastot ja Datacentereiden jäädytyksen järjestelmäkokonaisuus, ovat todisteita osaamisestamme.

Luotettavuus, laatu, ammattitaito
Asennamme sähkö-, instrumentointi- ja automaatiokokonaisuuksia energiateollisuudesta elintarviketeollisuuteen, metsäteollisuudesta kemianteollisuuteen. Laaja-alainen kokemuksemme takaa, että projekti toteutetaan aikataulussa ja korkealla ammattitaidolla.

Aikataulujen pitävyys
Olemme sitoutuneet aikataulujen pitävyyteen, oli kyse sitten mittavista tehdasprojekteista tai pienemmistä asennustehtävistä. Käytämme oikein kohdistettuja resursseja, ja arvioimme joustavasti tarpeita projektien edetessä.

Projektien tehokas läpivienti
Työskentelemme monenlaisissa projekteissa, ja olemme saaneet kiitosta ammattitaitoisesta asennustyöstämme sekä kokeneesta projektinjohdostamme. Asiakkaamme arvostavat meidän kykyämme säilyttää tehokkuus myös vaativissa olosuhteissa.

Yhteistyössä ja kunnossapidossa loistamme
Huomioimme asiakasyritystemme toimintaympäristön vaatimukset sekä keskitymme tehokkaaseen kunnossapitoon ja elinkaarisuunnitteluun. Tarjoamme täyden palvelun asennuksista käyttöönottoon ja testaukseen sekä tarvittaessa kunnossapitoon.

Joustava ja nopea toiminta
Toteutamme asennuksia suoraan loppuasiakkaille tai yhteistyössä päälaitetoimittajien kanssa. Puitesopimuksemme eri toimijoiden kanssa mahdollistavat nopean reagoinnin äkillisiin tarpeisiin tai vikatilanteisiin.

Osaamista ydintehtävässä
Sähkö-Jaape Oy ei itse tarjoa ohjelmointia eikä ohjelmia eikä tee suunnitelmia kyseiseen prosessiin. Pidämme fokuksen vahvasti ydinosaamisessamme, tarjoten huippuluokan asennuspalveluita teollisuuden eri sektoreille.