Sähköauton latauspiste yrityksille

Miksi Kiinteä Sähköauton Latausasema Yritykselle?

Useimpien sähköautojen ja lataushybridien mukana toimitetaan schuko-laturi, joka sopii normaaliin pistorasiaan. Vaikka tämä on yleinen tapa ladata autoa, kiinteällä latausasemalla on selviä etuja sekä työnantajalle että työntekijälle.

Edut:

1. Turvallisuus: Pistorasiasta lataaminen yli 8A teholla voi aiheuttaa vaaratilanteita, kun taas kiinteä latausasema tarjoaa turvallisen vaihtoehdon, vähentäen tulipaloriskiä.

2. Latausteho: Kiinteällä 11kW latausasemalla saat jopa 60-100 km kahdessa tunnissa verrattuna schuko-laturin 1,8 kW lataustehoon.

3. Käyttäjien tunnistaminen ja raportointi: Kiinteä latausasema mahdollistaa lataajien tunnistamisen ja tarjoaa kattavampia raportteja verrattuna perinteiseen schuko-laturiin.

4. Kustannustehokkuus: Yrityksille latausaseman hankkiminen voi olla valtion tuen piirissä, mikä tarjoaa kilpailuetua ja tyytyväisiä työntekijöitä.

5. Oikea tapa ladata sähköautoja: Sähköauton lataaminen kiinteästä latausasemasta on suositeltu tapa sekä valmistajien että asentajien näkökulmasta.

Kuormanhallinta Yrityksen Latauspisteelle
Yli 80% yrityksistä tarvitsee kuormanhallinnallisen latausjärjestelmän. Kuormanhallinta mahdollistaa suurimman virran käytön silloin, kun kiinteistössä on virtaa vapaana. Tätä voidaan toteuttaa dynaamisesti tai staattisesti, varmistaen verkon kapasiteetin riittävyyden.

Yrityksesi sähköautojen lataus voi olla turvallista, tehokasta ja kustannustehokasta. Ota yhteyttä, niin autamme löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun.

Hyvä myös Tietää:
Lataamisen Hinta Yritykselle
Sähköauton lataamisen hinta yritykselle koostuu useista tekijöistä, mukaan lukien latausaseman hankinta, asennus, mahdolliset lisäasennustyöt ja tietenkin sähkön hinta. Jotkut latausasemien tarjoajat voivat veloittaa yrityksiltä lisenssimaksuja latausjärjestelmien käytöstä. Provisiota sähkönkulutuksesta voi myös periä, ja kokonaishintaan vaikuttaa valittu latausratkaisu.

Miten Latauskulut Kohdennetaan Yrityksessä?
Yrityksen latauskulujen kohdentamisessa tärkeintä on sähköauton lataajan tunnistautuminen ennen ja jälkeen latauksen. Käytännöllisin tapa on käyttää RFID-kortteja, joita vilauttamalla lataus käynnistyy tai päättyy.

Vaihtoehtoja tunnistautumiseen:
1. RFID-Kortit: Työntekijät käyttävät korttia latauksen aloittamiseen ja päättämiseen.
2. Mobiilisovellus: Työntekijä tunnistautuu mobiilisovelluksella, ja latausjärjestelmä tallentaa tiedot latausajankohdasta ja -määrästä.

Seuranta:
Lataustapahtumia voi seurata helposti lataussessio kerrallaan tai eri aikaväleillä, kuten viikko-, kuukausi- tai kvartaalitasolla.
Oikein toteutettuna latauksen kustannusten hallinta voi olla tehokasta ja läpinäkyvää sekä työnantajalle että työntekijöille.