Aurinkovoimala taloyhtiöille

Tehokasta ja ympäristöystävällistä energiaa Sähkö-Jaapen kanssa!

Sähkö-Jaape Oy:n toteuttama aurinkosähköjärjestelmä voi kattaa jopa neljänneksen taloyhtiön vuotuisesta sähköntarpeesta. Aurinkosähköinvestointi on taloyhtiölle älykäs ratkaisu, joka maksaa itsensä takaisin alle kymmenessä vuodessa. Entistä houkuttelevammaksi aurinkosähkö tekee vuoden 2021 alussa voimaan tullut laki, joka mahdollistaa aurinkosähkön jakamisen asuntoihin ilman erillisiä kuluja.

Taloyhtiön oma aurinkovoimala tarjoaa lukuisia etuja:

  • Kasvattaa taloyhtiön arvoa.
  • Tuo osakkaille huomattavia vuotuisia säästöjä.
  • Parantaa taloyhtiön energiatehokkuutta.
  • Pienentää taloyhtiön hiilijalanjälkeä ja E-lukua.
  • Kustannustehokas ja ekologinen tapa tuottaa lisäsähköä taloyhtiön tarpeisiin.
  • Mahdollistaa sähkön jakamisen myös asuntoihin, kun osakkaat perustavat energiayhteisön.
  • Voidaan rahoittaa kätevästi taloyhtiön ARA-avustuksen turvin.

Vakautta sähkön hinnan nousuun

Uusi laki tekee aurinkosähköstä entistä kannattavampaa, kun taloyhtiöiden ei tarvitse enää maksaa aurinkosähkön siirtämisestä saman kiinteistön välillä aiempia maksuja. Energiahyötyjen maksimoimiseksi kannattaa perustaa oma energiayhteisö, joka päättää aurinkosähkön jakelusta taloyhtiön sisällä.

Sähkö-Jaape Oy huolehtii kaikesta tarvittavasta! Kun taloyhtiö suunnittelee aurinkosähköinvestointia ja energiayhteisön perustamista, ensimmäinen askel on kartoittaa tarpeet. Me tutkimme taloyhtiön sähkönkulutustiedot, laskemme energiatarpeet, ja suunnittelemme aurinkovoimalan optimaalisesti.
Tavoitteemme on tehdä aurinkosähköinvestoinnista mahdollisimman kannattava taloyhtiölle.

Sähkö-Jaape auttaa myös ARA-avustuksen hakemisessa ja laskemisessa, kuinka paljon säästöjä taloyhtiö voi aurinkosähköllä saavuttaa. Säästöt tulevat sähkö- ja sähkönsiirtomaksujen pienenemisestä, mikä vaikuttaa myös yhtiövastikkeeseen. Tuen saamisen jälkeen tarjoamme tukea myös aurinkopaneelien käyttöönoton jälkeen, huolehtien takuusta ja huollosta.

Lakimuutoksen myötä suosittelemme taloyhtiöille satsaamaan suurempiin aurinkosähköjärjestelmiin, jotka ovat suhteellisesti pienempiä ja edullisempia. Aurinkosähköpaneelien asennus ei häiritse normaalielämää, ja ne saadaan toimintakuntoon nopeasti. Aurinkosähköjärjestelmä sopii erinomaisesti myös uudiskohteisiin, joten suunnitelkaa energiayhteisö jo rakennusvaiheessa.

Taloyhtiöt voivat saada energiaremonttiin ARA-tukea, ja oma aurinkovoimala parantaa taloyhtiön energiatehokkuutta sekä vähentää
E-lukua. 25 prosentin ARA-energiatukea voi hakea aurinkosähköjärjestelmän hankintaan, kun kiinteistön E-luku pienenee tarpeeksi. Apua E-luvun arvioimiseen saatte pätevöityneiltä energiatodistuksen laatijoilta.

Tutustukaa aurinkosähköratkaisuihimme ja tilatkaa kartoitus Sähkö-Jaape Oy:ltä
– yhteistyössä luomme tehokkaita ja kestäviä aurinkosähköjärjestelmiä
taloyhtiöihin!

Säästöä

Kaiken kokoisiin taloyhtiöihin

Vakautta