TEOLLISUUS:

Teollisuuden voimanpesä – Sähkö-Jaape Oy:n asiantuntemuksella

Tehokkuus, ammattitaito ja luotettavuus – Sähkö-Jaape Oy on ollut vahvasti mukana teollisuuden sähköasennuksissa ja automaatiourakoissa, tarjoten innovatiivisia ratkaisuja ja varmaa toteutusta. Referensseinämme komeilevat mittavat projektit, kuten Ekokem 2 kattilaprojekti sekä muut Riihimäen Fortumin voimalan laajennukset että pienemmät projektit.

Teollisuuden sähköasennukset
Teollisuuden sähköasennukset vaativat erityisosaamista ja siinä me olemme omimmillamme. Toimimme nopeasti ja ammatitaidolla uusimaan ja kanta-hämeen talousalueella ja tarvittaessa muuallakin. Sopimusasiakkaanamme teollisuuden sähkötyöt sujuvat kuin tanssi, sillä tarjoamme jatkuvaa seurantaa ja kokemuksemme vuosien varrelta.

Teollisuuden automaatioasennukset
Olemme olleet mukana monenlaisissa teollisuuskohteissa, kuten prosessi- ja pienteollisuudessa sekä lämpö- ja voimalaitoksissa. Sähkö-Jaape Oy osallistuu mielellään revisioihin ja sähkö- sekä automaatiourakointiin, toteuttaen sähköasennukset suoraan loppuasiakkaalle tai päälaitetoimittajalle.

Käyttöönotto ja testaus – Huolellista loppuunsaakka
Palvelumme kattavat teollisuuden kunnossapidon, huollot sekä käyttöönoton ja testauksen. Emme jätä yhtäkään projektia ilman perusteellista käyttöönottoa ja testausta. Työturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja teemme asennusryhmän kanssa yhdessä työturvallisuussuunnitelman, jota noudatamme tiiviisti koko projektin ajan.

Osaamista kaikilla osastoilla
Sähkö-Jaape Oy:n vahvuus piilee monipuolisessa osaamisessamme, joka katoaa kaiken räjähdysvaarallisista tiloista aina mahdollisiin jännitetyöskentelyihin. Teemme teollisuuden sähkö- ja automaatiotyöt kokonaisvaltaisesti, varmistaen, että projekti etenee sujuvasti ja asiakkaan tarpeet täyttyvät tinkimättömällä ammattitaidolla.

Tehkäämme yhdessä teollisuuden sähkö- ja automaatioasennuksistanne voimavara, joka kantaa pitkälle ja on joka suhteessa luotettava.
Valitse Sähkö-Jaape Oy – luottamus, osaaminen ja tehokkuus yhdessä paketissa.
Ota yhteyttä! Autamme mielellämme!